Fragåt Farve & Miljø AS Nordsjö Idé & Design

Meny

Tapet barnerom

Med tapet på veggen passer et barnerom til de som bor der! Her er det nemlig de yngste i huset som skal trives. La derfor barna få være med og bestemme når rommet skal pusses opp.

Rommet til de yngste bør få skille seg ut fra resten av boligen. Og når barna får innrede selv, da faller valget sjelden på hvitt. De færreste barn har nemlig hvit som favorittfarge. De er heller ikke så nøye på hva som er riktig i andres øyne, så lenge det er riktig for dem. De er modigere enn voksne i farge og interiørvalg og vet hva de vil ha. Barn ser muligheter der vi andre ser begrensninger. For dem er en hvit vegg et blankt lerret, derfor har vi egen tapet for barnerom. La dem derfor få være med når barnerommet skal innredes.

Men…

Det kommer alltid et «men». Selv om barna bør få være med å bestemme, betyr ikke det at vi skal pøse på med de aller sterkeste fargene på alle veggene. Tapeter for barnerom skal jo også passe til nettopp det det er, nemlig også et soverom. Det skal være mulig å slappe av. Ha gjerne det i bakhodet når guttungen blar gjennom tapetbøkene.

Teksten er hentet fra ifi.no

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon